Men men, nog om det! För att fira att det är helg tänkte jag dela med mig av lite bilder och text om förra helgens halloweenmiddag!
Vi hittade en intressant idé på nätet om att göra köttfärs-och risfyllda paprikor där paprikorna var utskurna som pumpor. Självklart ville vi prova på det! Köttfärsen kokade vi extra länge för att den skulle bli extra god. Det är ett tips till alla som, likt mig, alltid behövt ha färdigt köttfärssåsen bums. Börja lite tidigare och prova att koka den lite längre, den smakar så mycket mer då!
De fyllda paprikorna tillagade vi i ugnen tillsammans med skivad potatis toppad med sesamfrön. Som tillbehör hade vi färsk sallad, även den beströdd med sesamfrön, och en sweet-chili-kryddad sås gjord på creme fraiche.
Det blev supergott!
Jag hoppas ni alla hade en trevlig halloween och att ni har en trevlig helg nu! Här har vi chillat hela dagen, druckit te och käkat nutellakakor. Vi hörs!


Utskurna och fyllda, redo för att grillas i ugnen!

Smaskigt värre!! Älskar färgglad mat!
0